Una coneguda cadena hotelera i l’empresa funerària de Mallorca organitzen el primer torneig mundial de balconing

0
117

Una cadena hotelera mallorquina, coneguda internacionalment, ha decidit engegar el primer torneig mundial de balconing a Mallorca, la millor zona del món per practicar l’esport més de moda. A més, la cadena rep el suport de l’empresa funerària de Mallorca, a la qual descriuen com “un soci clau” per totes les persones amants d’aquest d’esport.

El torneig es durà a terme en un hotel de Magaluf, que ja s’està adaptant per poder practicar el balconing amb seguretat i segurament estarà enllestit de cara l’estiu vinent. “Hem ampliat les dimensions de piscines i balcons i hem modificat la decoració de l’hotel per poder practicar les diferents modalitats que existeixen” explica el director de l’empresa hotelera.

L’equip alemany ja ha començat a entrenar pel gran esdeveniment però són conscients de la superioritat dels anglesos en totes les modalitats de salt de balcó. D’altra banda, l’entrenador de l’equip anglès ha declarat a Foc i Fum que “sap que el seu equip és el favorit perquè els seus atletes tenen grans qualitats tècniques” però s’ha lamentat d’haver perdut una seixantena dels seus millors saltadors durant els aproximadament cinc anys que porten de pretemporada.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí