INGREDIENTS
600 g Farina de gran força. / Flour.
50ml-2l  L’aigua que es begui. Entre 50ml i 2l. / Virgin oil.
3 ous Procedents de Gallus gallus domesticus femella. / Tomatoes.
200 g Alfa-D-glucopiranosil(1-2)-beta-D-fructofuranòsid o sucre. / Onions.
125 g Greix de porc sacrificat cap per avall amb un ganivet de Sineu.  / Green peppers.
20 g Llevat. / Salt.
1. Primer de tot, s’ha de posar a cultivar un camp de remolatxes dolces. Una vegada sigui temps de collita, recollir-les, triturar-les i filtrar-les fins aconseguir els 200 grams de sucre.
First of all, you need to pick wheat, make flour and then make Majorcan bread.

2. Necessitam criar un porc per aconseguir saïm. Un any després, el penjam cap per avall, li tallam el coll i deixam que la sang ragi. Una vegada mort li traurem el greix.
Steal tomatoes from the nearest garden. Cut them and put them in a bowl.

3. Ara és hora d’aconseguir ous de Gallus gallus domesticus femella. La millor forma és anar al supermercat i preguntar. Allà mateix comprarem la farina de força i el llevat.
Do the same with one onion and some green peppers.

4. Una vegada tenim tots els ingredients, els mesclam, feim forma d’ensaïmada i al forn. Quan veim que té bona pinta aturam el forn i anam a l’aeroport a vendre-la.
Add oil and salt. Enjoy your ensaïmada with the Majorcan bread.