Lo imbècils que sou i com arreglar-ho

0
99

Així de clar, som una puta plaga. El gran problema del món som nosaltres. Encara diria més, l’erradicació de l’espècie humana faria indubtablement un món millor.

Personalment m’agradaria poder veure-ho, des d’un lloc amb bones vistes i aguantant una copa del millor whiskey. Però la meva il·lusió és tanta, que estic disposat a ser dels primers si així es compleix el meu somni. També estaria disposat a treure noses d’enmig, escopeta en mà, si així ho decidim la majoria.

Almenys el 90% de la població mundial hauria de desaparèixer per si més no, paliar els danys infligits al nostre bell planeta. Entenc que no hi ha cap motiu per comptar-me entre aquesta minoria supervivent. Així que he decidit escriure un llibre per, si mai vos decidiu a fer aquest gran gest pel medi ambient, els que quedeu, sapigueu lo imbècils que sou.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí