Vés al contingut

Cursach no sortirà de la presó per no tenir menuts

El filantrop i president de l’ONG “No obris discoteques que totes són meves”, Bartolomé Cursach Mas, no li surten les coses. Després de tenir la possibilitat de sortir sota fiança – una fiança barateta, d’un milió d’euros – no ha pogut
aconseguir la totalitat per manca de menuts: el magnat va reunir 999.986 euros però li faltaven 14 cèntims.

Entre el seu seguici – dos romanesos, un testimoni que era protegit i ara ja no ho és perquè té un piset nou de trinca i un parell de policies locals, no varen ser capaços d’ajuntar tots els doblers. El jutge però, en un acte de bona fe, es va
oferir per deixar-li vint cèntims. A Cursach però, no li quadraven els números perquè és de lletres, va entrar en còlera i va començar a insultar al magistrat. “Subnormal” foren les seves declaracions.

El jutge ha presentat ara una denúncia per injúries i el cas es torna a obrir. Els testimonis protegits núm. 6, 14, 27, 31 i 12.456 tenen por de noves amenaces. En canvi el darrer testimoni, el 123.764 ha declarat que ell “dorm tranquil”.

Recordem que el cas Cursach, mediàtic per tractar-se d’un cas flagrant de garrafón a les discoteques, ha duit de cap
a la fiscalia, ja que molts dels testimonis no recordaven res de la gatera que duien. En les pròximes hores, Bartolome Cursach Mas (d’aquí BCM, mira quina casualitat) passarà de nou a disposició judicial, per intentar aconseguir la foto perfecta d’home que surt emmanillat i desmillorat perquè la presó és molt dura.

 

Col·laboració de Joana Groc