Vés al contingut

Un grup de Moixos irrompen dins les instal·lacions de Son Reus cercant brega

Una banda organitzada de moixos coneguda amb el nom “Els moixos de l’infern” han irromput dins les instal·lacions de Son Reus a les 2.45 de la matinada cercant brega. Una vegada han estat a dins, han despertat a tots els cans, han entrat dins les seves gàbies per després sortir-ne. Han fet plorar els cans més abandonats i atemoritzats els més novells.

La policia canina encara investiga les possibles motivacions que podrien haver tengut els moixos per dur a terme tal barbaritat: “creiem que els moixos tan sols volien presumir de la seva llibertat, en cap moment volien fer res més que fer-nos sentir miserables”.

Els treballadors de Son Reus denuncien que no és la primera vegada que passa i exigeixen una millora de les instal·lacions: “cada 2, 3 mesos venen bandes de moixos a fer plorar als nostres hostes. Ens increpen i els pixen dins les gàbies” ens explica un treballador que no ha volgut desvelar el seu nom per por a les represàlies.

“Els moixos de l’infern” és una banda organitzada molt perillosa que durant els últims anys ha guanyat popularitat a l’illa de Mallorca. Són coneguts per organitzar lluites clandestines nocturnes per diferents pobles de Mallorca i per la seva nul·la discreció a l’hora de tenir relacions sexuals pel carrer.