Vés al contingut

Dos amics es diuen “mos deim coses” i realment arriben a quedar

Semblava que aquest dia no arribaria mai però en Tomeu i en Biel, dos antics companys de classe, ho han aconseguit: han quedat una setmana després de dir-se “mos diem coses”.

Els dos amics es van topar un dilluns per Alaró i després d’uns minuts de xerrameca ambdós individus van fer ús de la típica formula mallorquina “mos diem coses”. “Aquell mateix capvespre vaig pensar que realment tenia ganes de veure a en Biel; que no ho deia per dir” afirma en Tomeu, qui es va disposar a telefonar el seu company i lligar una quedada per a la setmana següent. La trobada es va produir damunt les 9 del matí del “dia” al Restaurant Es Cruce. Els dos amics van fer un berenar ben potent i van degustar un parell de rebentats d’Amazones mentre feien petar la xerrada.

Segons el Centre d’Estudis Sociològics Balears un 90% de les persones que utilitzen l’expressió “mos diem coses” no s’arriben a trobar mai. “Esperem que la nostra iniciativa serveixi de motivació a d’altres companyeros que es volen trobar. Si se puede” afirma emocionat en Biel.

Etiquetes: