Vés al contingut

Acomiadat un productor dels “40 principales” per posar música bona

Un productor de la coneguda emissora “40 principales” va ser acomiadat ahir de la seva feina per, segons la direcció de l’empresa, “haver posat música que no va amb l’estil dels 40 principales”. Pel que sembla, el productor (que respon al nom de José C) hauria posat algun tema de rock o d’un gènere proper. Foc i Fum no ha pogut confirmar exactament quin grup era perquè ningú que treballi a la redacció escolta aquesta emissora.

L’alarma es va donar al carrer quan varis centenar d’oients d’aquesta cadena, davant el trastorn d’escoltar música de qualitat van embogir instantàniament i van perdre el control dels seus bugas, provocant diversos accidents múltiples. Josuah Kevin Jesús del Corasón, un d’aquest afectats, ha declarat a Foc i Fum que “no se que m’a pasao primo, la música esa cutre me hiso perdé el conosimiento y perdí er contró del carro”. Una altra víctima, Borja Mari ha declarat “osea ha estat horrible osea

José no ha volgut fer declaracions, però ha defensat la seva acció al facebook, publicant el següent comentari: “jo només volia que aquella pobre gent que no ha escoltat mai música bona tingués una oportunitat”